Service

SERVICE & SUPPORT

Säkra driften med förmånligt serviceavtal

Som kund hos oss på Aveio AV-Teknik har ni möjligheten till att teckna något av våra förmånliga serviceavtal. Det innebär kort och gott att vi snabbt hjälper er om den tekniska utrustningen krånglar eller när reservdelar behövs bytas ut. Antingen på plats eller via fjärrhjälp. Vi har servicealternativen för alla typer av installationer och lösningar. Vi har dedikerad personal för service ute på fältet samt via fjärrhjälp. Som avtalskund gör ni enkelt er serviceanmälan via vår hemsida under serviceanmälan. Våra servicetekniker plockar då snabbt upp ärendet och återkopplar med hur vi på bästa sätt hjälper er.

När ni väljer finansieringsalternativet funktionshyra så ingår allt. Det innebär att ni till en fast månadskostnad får de tekniska lösningarna kombinerat med vår support och service.

Gör en serviceanmälan här

Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer om våra trygga servicepaket och hur det minimerar eventuella driftsstopp.

En kvinna använder en skrivare

En flexibel partner inom AV-Teknik

Aveio AV-Teknik är en helhetsleverantör inom AV-Teknik. Vi projekterar, installerar och driftsätter teknik för konferens, utbildning och presentation.