Digitala möten

Digitala Möten & Videokonferens

Helhetslösningar för alla typer av distansmöten i kvalitet

Aveio erbjuder helhetslösningar för både dedikerad videokonferens och system baserade på valfri videoklient. Vi har lösningarna för digitala möten i kvalitet för alla typer av rum. Våra medarbetare hjälper er gärna med en behovsanalys för att säkerställa att ni får lösningen som motsvarar era önskemål och förväntningar.

Ett vitt och ljust konferensrum med två tv-skärmar på väggen

Byod – Bring Your Own Device

System för alla videoklienter

Bring Your Own Device ( BYOD ) är lösningen där videoklienten utgår från användarens egen dator eller enhet och enkelt sammankopplas mot systemets teknik för ljud och bild. Välj fritt mellan programvara som Teams, Zoom, Skype etc och kom snabbt igång med ert möte. Vi har BYOD lösningar med produkter från marknadsledande tillverkare för alla typer av rum.


Microsoft Teams, Zoom, Skype
En kamera för konferenssamtal

Installation & Driftsättning

Från behovsanalys till färdig installation med egen personal

All installation, programmering och driftsättning utförs av vår egen personal med rätt kompetens inom området. Vi utför korrekta och stilrena installationer med fokus på användarvänlighet, driftsäkerhet och design.

Närbild på ett eluttag i ett bord

Support och service

Snabb support & service och med full kontroll på er teknik

Vårt supportteam finns tillgängligt för alla våra kunder och hjälper er snabbt vid behov. Genom vår kundportal och vårt servicesystem har vi full kontroll på den befintliga tekniken på plats. Givetvis med all historik och dokumentation.

En kamera för konferenssamtal

Vi utför installationer över hela Sverige.

Kontakta oss idag på 018 444 00 99, eller info@aveio.se