Om oss

OM AVEIO AV-TEKNIK / PROJEKTORSPECIALISTEN

AV-Teknik i Mälardalen

2010 startades Projektorspecialisten i Sverige AB i Uppsala. Företagets affärsidé var att helhjärtat satsa på teknik för konferens, presentation och utbildning. Första året bestod antalet anställda av företagets två grundare som skötte allt från försäljning till driftsättning. Företagets första kontor var en yta på 12 kvm som snabbt fylldes med produkter och installationsmaterial.

Under första året startade vi även upp vår reservdelsförsäljning på nätet. Snabbt etablerade vi oss i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Inom kort blev vi en av de största återförsäljarna av projektorlampor i Norden. Idag säljer vi ungefär 7000 lampor till digitala projektorer årligen.

De kommande åren expanderade vi verksamheten och anställde fler säljare och egna installatörer samt flyttade till en större lokal i Uppsala. Vi har under åren skaffat oss massor av erfarenhet, utbildning och kompetens inom området AV-Teknik.

En glad man på kontor

2020 byter Projektorspecialisten namn till Aveio AV-Teknik AB. Vi är idag en helhetsleverantör av teknik för konferens, utbildning och presentation och ville ha ett bredare namn för verksamheten. Vi erbjuder idag kompletta helhetslösningar och koncept med avancerade styrsystem men bibehåller vårt motto – Användarvänligt och driftsäkert.

Vi hade även förmånen att utses till DI Gasellföretag 2019. Omsättningen och antalet anställda har konstant ökat sedan starten. 2020 beräknas vi omsätta ca 30 MKR. Primärt erbjuder vi våra produkter och tjänster till kunder i Mälardalen. Dock så arbetar vi även rikstäckande tillsammans med några av våra nyckelkunder.

Kontakta gärna oss på Aveio AV-Teknik om ni önskar hjälp med projektering, förstudie, kostnadsförslag eller installation av ljud och bildlösningar.

Grupp av multietniska affärspersoner som arbetar tillsammans